Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : [417] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 417
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Побудова рівнянь правильних пірамідСинєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О.; Стрюкова, Д. Ю.
2015Побудова рівняння трансляційного елемента у формі прямокутника і паралелограмаСинєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О.; Романчук, К. В.
2015Нові інформаційні технології: квантовий комп’ютерХлистюк, М. В.; Рибка, Г. І.
2015Алгоритм побудови нормалізованого рівняння смуги з періодичною системою отворівСинєкоп, М. С.; Пархоменко, Л. О.; Ковалевська, Д. В.
2015Огляд методів побудови опуклої оболонки у тривимірному просторіСофронова, М. С.; Заморіна, Ю. Ю.
2015Наближене обчислення визначених інтегралів методом трапеційТоряник, Д. О.; Денисенко, А. І.
2015Модифікований метод побудови опуклої оболонки у n-вимірному просторіСофронова, М. С.; Бєдєй, А. А.
2015Дослідження якості та складу молочних продуктів спектральними методамиВоронцова, Ж. В.; Шабельська, І. І.
2015Фізичні методи дослідження якості та складу риби й рибних продуктівВоронцова, Ж. В.; Сизонова, К. С.
2015Насипна щільністьПогожих, М. І.; Павлюк, І. М.; Романенко, А. О.
2015Визначення корисної енергії, що потрібна для досягнення картоплею кулінарної готовностіМартиненко Л. Г.; Ноздрачова, О. С.; Борисов, П. С.; Бирдін, Д. М.
2015Принцип дії рідкокристалічних моніторівПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Кузьменко, О. С.; Шуба, С. О.
2015Конструктивні особливості конвективних сушарок із використанням рециркуляції теплоносія та харчової сировиниПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.; Матко, Б. С.; Усенко, Д. О.
2015Пошук рішень рівнянь теплообміну модельних тіл під час сушіння харчової сировиниПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.; Максимова, Т. С.
2015Застосування диференційних методів пошуку теплофізичних характеристик харчової сировини, отриманих із рішень параболічних рівняньПогожих, М. І.; Іштван, Є. О.
2015Люмінесцентний аналіз харчових продуктівВоронцова, Ж. В.; Єрмолаєнко, В. О.
2015Дослідження реологічних характеристик вершкового маслаВоронцова, Ж. В.; Дьяков, О. Г.; Гусєва, А. В.; Варварова, П. О.
2015Визначення параметрів ультразвукової коливальної системиПогожих, М. І.; Чеканов, М. А.; Галіцин, Д. К.; Галіцин, О. К.
2015Сушіння чорниці способом змішаного теплопідведенняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Вірко, О. С.; Венгловський, Г. В.
2015Сучасні теплоізолюючі матеріалиМалафаєв, М. Т.; Вірко, О. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 417