Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32863
Title: | Технологічні особливості виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини |
Authors: | Шершньов, Г. Г. Сардаров, А. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Маяк, О. А. Михайлов, В. М. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шершньов Г. Г., Сардаров А. М. Технологічні особливості виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Маяк О. А., Михайлов В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 329. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32863 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_329.pdf | 121.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.