Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32863
Title: Технологічні особливості виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини
Authors: Шершньов, Г. Г.
Сардаров, А. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Маяк, О. А.
Михайлов, В. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шершньов Г. Г., Сардаров А. М. Технологічні особливості виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Маяк О. А., Михайлов В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 329.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32863
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_329.pdf121.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.