Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 119
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Інноваційні підходи до організації освітнього процесу в закладах вищої освіти | Черевична, Н. І.; Гапонцева, О. В.; Барна, Т. І. |
2019 | Застосування систем штучного інтелекту як сучасна парадигма підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості | Степанькова, Г. В.; Морозова, О. І.; Тищенко, О. П. |
2019 | Досвід використання платформи Moodle в підготовці фахівців для харчової промисловості | Слащева, А. В. |
2019 | Особливості проведення та методичного супроводження проектного навчання з дисципліни «Обладнання закладів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» | Скрипник, В. О. |
2019 | Розвиток поглядів на стандарти інженерної освіти України | Рябчиков, M. Л. |
2019 | Экологическое воспитание в процессе обучения | Питак, И. В.; Брянкин, С. С.; Питак, О. Я.; Шапорев, В. П. |
2019 | Розробка та впровадження нових навчальних дисциплін у закладах вищої освіти | Нєміріч, О. В.; Силка, І. М. |
2019 | Використання системи Moodle в організації самостійної роботи студентів | Назаренко, І. А.; Боднарук, О. А. |
2019 | Партнерство на шляху до інновацій | Михайлов, В. М.; Іванніков, П. В. |
2019 | Упровадження в навчальний процес технологій із застосуванням інформаційних ресурсів | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2019 | Нові методи підготовки фахівців-електрохіміків у КПІ ім. Ігоря Сікорського | Лінючева, О. В.; Вик, М. В.; Мигас, С. В. |
2019 | Інноваційні процеси в інженерній освіті | Литвиненко, О. А.; Штефан, Є. В.; Пащенко, Б. С. |
2019 | Сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» | Кузьмін, О. В. |
2019 | Удосконалення системи підготовки інженерів-педагогів, викладачів дисциплін у галузі харчових технологій у педагогічному ЗВО | Кравченко, Т. В. |
2019 | Запровадження елементів дуальної освіти для підготовки здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології» | Кочубей-Литвиненко, О. В.; Поліщук, Г. Є.; Білик, О. А. |
2019 | Концепція підготовки фахівців для підприємств харчової галузі за дуальною формою освіти | Колісниченко, Т. О. |
2019 | Формування вмінь самостійної роботи в майбутніх фахівців | Івашина, Л. Л. |
2019 | Використання інноваційних наукових розробок у підготовці фахівців інженерного спрямування | Загорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М. |
2019 | Роль товарознавчих дисциплін у формуванні фахівців галузі харчових технологій | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Гершун, В. С. |
2019 | Напрями підвищення ефективності самостійної підготовки фахівців харчової індустрії | Дмитревський, Д. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 119