Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : [119] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 119
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Інноваційні підходи до організації освітнього процесу в закладах вищої освітиЧеревична, Н. І.; Гапонцева, О. В.; Барна, Т. І.
2019Застосування систем штучного інтелекту як сучасна парадигма підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової промисловостіСтепанькова, Г. В.; Морозова, О. І.; Тищенко, О. П.
2019Досвід використання платформи Moodle в підготовці фахівців для харчової промисловостіСлащева, А. В.
2019Особливості проведення та методичного супроводження проектного навчання з дисципліни «Обладнання закладів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Скрипник, В. О.
2019Розвиток поглядів на стандарти інженерної освіти УкраїниРябчиков, M. Л.
2019Экологическое воспитание в процессе обученияПитак, И. В.; Брянкин, С. С.; Питак, О. Я.; Шапорев, В. П.
2019Розробка та впровадження нових навчальних дисциплін у закладах вищої освітиНєміріч, О. В.; Силка, І. М.
2019Використання системи Moodle в організації самостійної роботи студентівНазаренко, І. А.; Боднарук, О. А.
2019Партнерство на шляху до інноваційМихайлов, В. М.; Іванніков, П. В.
2019Упровадження в навчальний процес технологій із застосуванням інформаційних ресурсівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.
2019Нові методи підготовки фахівців-електрохіміків у КПІ ім. Ігоря СікорськогоЛінючева, О. В.; Вик, М. В.; Мигас, С. В.
2019Інноваційні процеси в інженерній освітіЛитвиненко, О. А.; Штефан, Є. В.; Пащенко, Б. С.
2019Сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»Кузьмін, О. В.
2019Удосконалення системи підготовки інженерів-педагогів, викладачів дисциплін у галузі харчових технологій у педагогічному ЗВОКравченко, Т. В.
2019Запровадження елементів дуальної освіти для підготовки здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології»Кочубей-Литвиненко, О. В.; Поліщук, Г. Є.; Білик, О. А.
2019Концепція підготовки фахівців для підприємств харчової галузі за дуальною формою освітиКолісниченко, Т. О.
2019Формування вмінь самостійної роботи в майбутніх фахівцівІвашина, Л. Л.
2019Використання інноваційних наукових розробок у підготовці фахівців інженерного спрямуванняЗагорулько, О. Є.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.
2019Роль товарознавчих дисциплін у формуванні фахівців галузі харчових технологійДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Гершун, В. С.
2019Напрями підвищення ефективності самостійної підготовки фахівців харчової індустріїДмитревський, Д. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 119