Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : [119] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 119
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Some issues in using the transformational method for teaching English to university studentsKovyakh, І.
2019Сучасні технології навчання в освітньому процесі закладів вищої освітиКаракуркчі, Г. В.; Сахненко, М. Д.; Ведь, М. В.
2019Использование мультимедийных технологий в обучении русскому языку как иностранномуИнюхина, А. С.
2019Використання інтерактивних методів навчання в підготовці сучасного інженера для сфери харчової та готельної індустріїЗолотухіна, І. В.
2019Дистанційне вивчення дисциплін із комп’ютерного проектування: особливості та перспективиЄщенко, О. А.; Люлька, Д. М.; Якобчук, Р. Л.
2019Використання інтерактивних технологій під час викладання дисципліни «Сертифікація товарів»Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.
2019Інформаційно-комунікаційні технології в сучасній інженерній освітіДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.
2019Інтерактивні методи навчання в сучасній інженерній освітіДейниченко, Г. В.; Попова, А. В.
2019Актуальність викладання фандрайзингу для магістрівДамянова, С.; Бєляєва, І. М.
2019Проведення лабораторних робіт за передовими методикамиГузенко, В. В.; Дмитревський, Д. В.
2019Актуальні питання практичної підготовки студентів технічного спрямуванняГузенко, В. В.
2019Інтерактивні методи викладання в системі формування фахівця з якості товарівГоловко, М. П.; Акмен, В. О.; Головко, Т. М.
2019Інтерактивні лекції в навчанні студентівВіннікова, В. О.; Бєляєва, І. М.; Скоробогатько, В. І.
2019Використання деяких можливостей порталу Elevatorist.com під час навчання студентівБогомолов, О. В.; Гавриш, Т. В.; Денисенко, С. А.; Чалий, І. В.
2019Особливості підготовки фахівців для підприємств ресторанної галузі з використанням мультимедійних технологійАфукова, Н. О.; Дмитревський, Д. В.
2019Напрями управління сферою харчуванняЯцун, Л. М.
2019Контроль рівня знань під час викладання навчальних дисциплін кафедри технології м’ясаЯнчева, М. О.; Онищенко, В. М.
2019Проблеми реалізації академічної доброчесності в освітньо-науковому середовищі УкраїниЮдіна, Т. І.; Гніцевич, В. А.
2019Комп’ютерне моделювання в сучасній інженерній освітіФролова, Н. Е.; Браташ, М.
2019Актуальність викладання дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Хацкевич, Ю. М.; Іванніков, П. В.; Ленерт, С. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 119