Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : [119] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 119 з 119
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Необхідність стимулювання розвитку англомовних освітніх програм у сфері обслуговуванняДейниченко, Л. Г.; Роман, Т. О.
2019Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Пакувальні матеріали та обладнання»Дейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Солончук, Л. М.
2019Комплексні дипломні проекти як один із чинників підвищення якості інженерної освітиДейниченко, Г. В.; Горєлков, Д. В.; Червоний, В. М.
2019Модернізація освітніх програм як своєчасний крок у підготовці сучасного фахівця з інжинірингуГорєлков, Д. В.
2019Виїзні практичні заняття в системі підготовки здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр зі спеціальності 181 «Харчові технології»Гринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.; Болдир, Г. Є.; Андреєва, О. В.
2019Особливості професійної підготовки інженера-педагога сфери харчових виробництв у вищих педагогічних закладах освітиГвоздецька, Ю. В.
2019Інженерна діяльність як форма освітнього процесу в закладах вищої освітиГавриш, А. В.; Скирда, О. Є.; Соколовська, О. О.
2019Motivation of independent work of studentsChervonyi, V.
2019Інноваційні методи отримання знань інженерними кадрамиВорощук, В. Я.
2019Вивчення деяких фундаментальних дисциплін із використанням системи Moodle під час підготовки фахівців інженерних спеціальностейВозняк, А. В.; Горяйнова, Ю. А.
2019Програми «двох дипломів» як інструмент підвищення якості підготовки фахівцівВітенько, Т. М.; Ворощук, В. Я.
2019Партнерство закладів вищої освіти й виробництва як ресурс інноваційного розвиткуБогомолов, О. В.; Знайдюк, В. Г.
2019Ресурси наукової бібліотеки вишу – інформаційна складова розвитку устаткування харчової та готельної індустріїБакуменко, Л. Г.
2019Prospects of engineering and technological education in UzbekistanAtahanov, S.
2019Основні принципи модернізації інженерної освіти відповідно до викликів сьогоденняЧеревко, О. І.; Дейниченко, Г. В.
2019Роль інтелектуальної власності в освітньому процесі під час підготовки фахівців інженерного спрямуванняДуб, В. В.
2019Підготовка майбутніх технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності в межах компетентнісного підходуЛазарєва, Т. А.; Благий, О. С.
2019Сучасна інженерна освіта. Еволюція змісту й формиСерік, М. Л.
2019Ювілей кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва: від витоків до сьогоденняДейниченко, Г. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 119 з 119