Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 119 з 119
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Необхідність стимулювання розвитку англомовних освітніх програм у сфері обслуговування | Дейниченко, Л. Г.; Роман, Т. О. |
2019 | Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Пакувальні матеріали та обладнання» | Дейниченко, Г. В.; Дмитревський, Д. В.; Солончук, Л. М. |
2019 | Комплексні дипломні проекти як один із чинників підвищення якості інженерної освіти | Дейниченко, Г. В.; Горєлков, Д. В.; Червоний, В. М. |
2019 | Модернізація освітніх програм як своєчасний крок у підготовці сучасного фахівця з інжинірингу | Горєлков, Д. В. |
2019 | Виїзні практичні заняття в системі підготовки здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр зі спеціальності 181 «Харчові технології» | Гринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.; Болдир, Г. Є.; Андреєва, О. В. |
2019 | Особливості професійної підготовки інженера-педагога сфери харчових виробництв у вищих педагогічних закладах освіти | Гвоздецька, Ю. В. |
2019 | Інженерна діяльність як форма освітнього процесу в закладах вищої освіти | Гавриш, А. В.; Скирда, О. Є.; Соколовська, О. О. |
2019 | Motivation of independent work of students | Chervonyi, V. |
2019 | Інноваційні методи отримання знань інженерними кадрами | Ворощук, В. Я. |
2019 | Вивчення деяких фундаментальних дисциплін із використанням системи Moodle під час підготовки фахівців інженерних спеціальностей | Возняк, А. В.; Горяйнова, Ю. А. |
2019 | Програми «двох дипломів» як інструмент підвищення якості підготовки фахівців | Вітенько, Т. М.; Ворощук, В. Я. |
2019 | Партнерство закладів вищої освіти й виробництва як ресурс інноваційного розвитку | Богомолов, О. В.; Знайдюк, В. Г. |
2019 | Ресурси наукової бібліотеки вишу – інформаційна складова розвитку устаткування харчової та готельної індустрії | Бакуменко, Л. Г. |
2019 | Prospects of engineering and technological education in Uzbekistan | Atahanov, S. |
2019 | Основні принципи модернізації інженерної освіти відповідно до викликів сьогодення | Черевко, О. І.; Дейниченко, Г. В. |
2019 | Роль інтелектуальної власності в освітньому процесі під час підготовки фахівців інженерного спрямування | Дуб, В. В. |
2019 | Підготовка майбутніх технологів харчової галузі до творчої професійної діяльності в межах компетентнісного підходу | Лазарєва, Т. А.; Благий, О. С. |
2019 | Сучасна інженерна освіта. Еволюція змісту й форми | Серік, М. Л. |
2019 | Ювілей кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва: від витоків до сьогодення | Дейниченко, Г. В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 119 з 119