Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58829
Title: | Інноваційні підходи до організації освітнього процесу в закладах вищої освіти |
Authors: | Черевична, Н. І. Гапонцева, О. В. Барна, Т. І. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Черевична Н. І., Гапонцева О. В., Барна Т. І. Інноваційні підходи до організації освітнього процесу в закладах вищої освіти. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 93-95. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58829 |
ISBN: | 978-966-405-478-9 |
Appears in Collections: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_93-95.pdf | 236.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.