Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [158] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 158
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агаруВакшуль, З. В.; Добровольська, О. В.; Євлаш, В. В.
2014-05-22Оцінка стійкості олії волоського горіха до окиснення протягом зберігання із використанням «електронного носа»Арсеньєва, Л. Ю.; Калініченко, А. О.
2014-05-22Анализ влияния соствляющих на формирование качества губной помадыЧуйко, Л. А.; Акмен, В. А.; Коровяковская, А. Э.
2014-05-22Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копченняХацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Онищенко, В. М.
2014-05-22Використання в митних лабораторіях методу експертної оцінки під час ідентифікації товарівСорокіна, С. В.; Кушнір, О. І.
2014-05-22Дослідження морфологічних ознак свіжих грибів шиїтакеМедведкова, І. І.
2014-05-22Люминесцентный сенсор для определения кофеинаЛивенцова, Е. О.; Бельтюкова, С. В.; Теслюк, О. И.
2014-05-22Дослідження безпечності посуду зі склаКолесник, Т. Л.
2014-05-22Аналіз сучасного асортименту електропрасок на ринку УкраїниКолесник, Т. Л.
2014-05-22Ринок електротоварів в УкраїніЗахаренко, В. О.
2014-05-22Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агаруДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2014-05-22Вплив пакувальних матеріалів на втрату вологи розробленими бісквітамиДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2011-05-22Дослідження вмісту мінеральних речовин у нових сортах огірків, поширених у Східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2014-05-22Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в УкраїніДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С. О.
2014-05-22М'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складомГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2014-05-22Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавкамиГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2014-05-22Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексамиГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П.
2014-05-22Уведення доповнень до маркування губних помад, як необхідність підвищення поінформованості споживачівГоловко, М. П.; Акмен, В. О.; Юрченко, М. А.
2014-05-22Визначення біологічної цінності варених ковбас, збагачених дефіцитними мінеральними елементамиШурдук, І. В.
2014-05-22Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачамиЧеревична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Дуденко, Н. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 158