Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 158
Issue Date | Title | Author(s) |
2014-05-22 | Вплив аніонів різних кислот на титриметричне визначення аскорбінової кислоти у водних розчинах агару | Вакшуль, З. В.; Добровольська, О. В.; Євлаш, В. В. |
2014-05-22 | Оцінка стійкості олії волоського горіха до окиснення протягом зберігання із використанням «електронного носа» | Арсеньєва, Л. Ю.; Калініченко, А. О. |
2014-05-22 | Анализ влияния соствляющих на формирование качества губной помады | Чуйко, Л. А.; Акмен, В. А.; Коровяковская, А. Э. |
2014-05-22 | Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копчення | Хацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Онищенко, В. М. |
2014-05-22 | Використання в митних лабораторіях методу експертної оцінки під час ідентифікації товарів | Сорокіна, С. В.; Кушнір, О. І. |
2014-05-22 | Дослідження морфологічних ознак свіжих грибів шиїтаке | Медведкова, І. І. |
2014-05-22 | Люминесцентный сенсор для определения кофеина | Ливенцова, Е. О.; Бельтюкова, С. В.; Теслюк, О. И. |
2014-05-22 | Дослідження безпечності посуду зі скла | Колесник, Т. Л. |
2014-05-22 | Аналіз сучасного асортименту електропрасок на ринку України | Колесник, Т. Л. |
2014-05-22 | Ринок електротоварів в Україні | Захаренко, В. О. |
2014-05-22 | Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару | Дюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О. |
2014-05-22 | Вплив пакувальних матеріалів на втрату вологи розробленими бісквітами | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2011-05-22 | Дослідження вмісту мінеральних речовин у нових сортах огірків, поширених у Східній Україні | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І. |
2014-05-22 | Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в Україні | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С. О. |
2014-05-22 | М'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складом | Головко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В. |
2014-05-22 | Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками | Головко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В. |
2014-05-22 | Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П. |
2014-05-22 | Уведення доповнень до маркування губних помад, як необхідність підвищення поінформованості споживачів | Головко, М. П.; Акмен, В. О.; Юрченко, М. А. |
2014-05-22 | Визначення біологічної цінності варених ковбас, збагачених дефіцитними мінеральними елементами | Шурдук, І. В. |
2014-05-22 | Особливості розробки системи контролю безпечності дитячих сиркових десертів із зерновими наповнювачами | Черевична, Н. І.; Хацкевич, Ю. М.; Дуденко, Н. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 158