Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 158
Issue Date | Title | Author(s) |
2014-05-22 | Системний підхід до вдосконалення існуючих технологій харчових продуктів | Мельник, І. В.; Куц, А. М. |
2014-05-22 | Обґрунтування і дослідження ефективного способу виробництва високоякісних концентратів | Маяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Сардаров, А. М. |
2014-05-22 | Термодинамічна рівновага водно-спиртових сумішей при створенні горілок | Кузьмін, О. В. |
2014-05-22 | Аналіз перспектив створення нових багатофункціональних фаршевих напівфабрикатів | Крамаренко, Д. П.; Агєєв, А. М. |
2014-05-22 | Спосіб виробництва багатокомпонентних плодоягідних паст | Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є. |
2014-05-22 | Удосконалення ІЧ-сушарок органічної сировини | Кіптела, Л. В.; Загорулько, А. М. |
2014-05-22 | Удосконалення процесу кутерування м’ясо-рибної сировини | Дуб, В. В.; Шаройко, М. М. |
2014-05-22 | Розробка способу одержання молочно-білкового напівфабрикату для виробництва десертної продукції | Дейниченко, Г. В.; Федак, В. І. |
2014-05-22 | Визначення показників якості очищених пектинових концентратів | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В. |
2014-05-22 | Ефективність використання гідролізату з молюсків у виробництві хлібобулочних виробів | Дейниченко, Г. В.; Кірєєва, О. І. |
2014-05-22 | Дослідження мінерального складу напівфабрикатів для м’якого морозива | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М. |
2014-05-22 | Дослідження та моделювання процесу ультрафільтраційного концентрування білково-вуглеводної молочної сировини | Дейниченко, Г. В.; Гафуров, О. В. |
2014-05-22 | Напрями розробки апаратурного оформлення процесів очищення баштанних культур | Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Шевченко, І. В. |
2014-05-22 | Вивчення впливу добавок цистозіри та зостери на реологічні властивості емульсійних соусів | Галяпа, І. М.; Крамаренко, Д. П. |
2014-05-22 | Деякі аспекти моделювання течії неньютонівських матеріалів у каналах технологічного обладнання | Білецький, Е. В.; Петренко, О. В. |
2014-05-22 | Сучасні методи ідентифікації цінних паперів | Афукова, Н. О. |
2014-05-22 | Мінеральний склад водоростей | Щербакова, Т. В.; Дейниченко, Г. В.; Малюк, Л. П. |
2014-05-22 | Вплив природних антиоксидантів на якість та зберігання борошняних кондитерських виробів | Пахомова, І. В.; Ткаченко, А. С. |
2014-05-22 | Оцінка якості послуг закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Пушка» | Головко, Т. М.; Віннікова, В. О.; Марченко, О. Д. |
2014-05-22 | Аналіз якості надання послуг у торговельних мережах Харкова | Віннікова, В. О.; Головко, Т. М.; Богомолов, О. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 158