Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31710
Title: | Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами |
Authors: | Головко, М. П. Головко, Т. М. Бакіров, М. П. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Шляхи збагачення продуктів харчування йод-білковими комплексами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 174-175 |
Series/Report no.: | Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31710 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-174-175.pdf | 183.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.