Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32479
Title: Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копчення
Authors: Хацкевич, Ю. М.
Дьяков, О. Г.
Онищенко, В. М.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Хацкевич Ю. М., Дьяков О. Г., Онищенко В. М. Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копчення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 200-201
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32479
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-200-201.pdf184.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.