Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [119] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 119
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Упровадження дуальної системи навчання в закладах професійно-технічної освіти як чинник забезпечення сучасних потреб підприємств малого та середнього бізнесу в конкурентоспроможних кваліфікованих робітникахПаук, В. В.
2020Платформи фриланс-бізнесуЧаговець, В. В.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівліФилипенко, О. М.; Смокова, Л. М.
2020Тенденції розвитку e-commerce в УкраїніТімченко, О. Д.
2020Функціонування підприємств сфери харчування в стратегіях сталого розвиткуСиницина, Г. А.
2020Освіта й економічний розвиток країниСибірякова, І. Г.
2020Інформаційно-комунікаційні технології й управління бізнес-процесамиСибірякова, І. Г.
2020Оцінка ефективності заходів з удосконалення системи планування торговельного підприємстваКруглова, О. А.; Козуб, С. О.
2020Сучасний стан харчування населення в УкраїніГросул, В. А.; Зубков, С. О.
2020Біоетика в контексті соціальної відповідальностіЮрченко, Л. І.; Міносян, А. С.; Варипаєв, О. М.
2020Застосування моделі blended learning під час викладання курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням»Удовенко, І. В.; Подворна, Л. А.
2020Спортивно-орієнтовані педагогічні технології фізичного виховання: пошуки й перспективиСпіцин, В. В.; Кудряшов, І. О.
2020Сутність іншомовної професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі в контексті професійної підготовкиСкриннік, Н. А.
2020Етнолінгвістичний компонент семантики інструментативів у глютонічному фреймі.Руденко, С. М.
2020Transversal competences in higher education (Трансверсальні компетенції у вищій освіті).Раскосова, Г. Б.; Крупей, М. І.
2020Міжкультурна трансформація мовної особистостіПузанова-Красікова, І. О.
2020Developing professional competence using the tandem language learning (Розвиток професійної компетентності з використанням мовного навчання в тандемах) .Муравйова, О. М.; Архипова, В. О.
2020Типи організаційної культуриЛисак, Н. О.
2020Млини Харківської губернії ХІХ ст.Лемешева, Н. А.; Коршунова, І. П.
2020Сучасні методи та засоби викладання фізичної культури та спорту для підтримки імунної системи людиниКудряшов, І. О.; Артюгін, А. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 119