Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28262
Title: Сучасний стан харчування населення в Україні
Authors: Гросул, В. А.
Зубков, С. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гросул В. А., Зубков С. О. Сучасний стан харчування населення в Україні. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 224-225.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28262
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_224-225.pdf431.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.