Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28256
Title: | Transversal competences in higher education (Трансверсальні компетенції у вищій освіті). |
Authors: | Раскосова, Г. Б. Крупей, М. І. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Раскосова Г. Б., Крупей М. І. Transversal competences in higher education (Трансверсальні компетенції у вищій освіті). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 212-213. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28256 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_14.05.20_212-213.pdf | 485.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.