Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [137] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 137
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Dwelling on the stages of learning and self-studyKovyakh, I.
2019-05-15Ресторанне господарство туристських дестинаційЯцун, Л. М.; Флагестад, А.
2019-05-15Форми та чинники харчування туристівЯцун, Л. М.; Сущенко, О. А.
2019-05-15Особливості стратегічного управління підприємств ресторанного господарства як фрактальних системЯцун, Л. М.; Селютін, С. В.
2019-05-15Методологічні підходи до управління сферою харчуванняЯцун, Л. М.
2019-05-15Роль внутрішнього іміджу в закладах гостинностіФедак, В. І.
2019-05-15Репутаційний менеджмент сучасних організаційТкачова, С. С.; Чатченко, О. Є.
2019-05-15Екологічний контент сфери гостинностіТерешкін, О. Г.
2019-05-15Концептуальні підходи до формування стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства на основі фрактальних структурСелютін, С. В.
2019-05-15Особливості управління інноваціями на підприємствах готельного господарстваСелютін, В. М.
2019-05-15Моноресторан як концепція закладу ресторанного господарстваПолстяна, Н. В.
2019-05-15Оцінка ефективності інвестиційної діяльності підприємстваПічугіна, Т. С.; Безгінова, Л. І.
2019-05-15Напрями формування регіональних програм харчування населенняМихайлов, В. М.; Яцун, Л. М.
2019-05-15Потреби в соціально-історичному виміріМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.; Варипаєв, О. М.
2019-05-15Дослідження сутності культури обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесуМазуркевич, І. О.
2019-05-15Клубний відпочинок в УкраїніЛаптєва, А. І.; Пусікова, О. А.
2019-05-15Потенціал менеджменту в Україні відносно американської та японської моделейКривошеєва, Н. М.; Шарапова, О. М.
2019-05-15Особливості процесу надання послуг у готеляхКононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В.
2019-05-15Концепція «True Price» в ресторанному бізнесі як засіб конкурентоспроможностіКалєнік, К. В.; Балацька, Н. Ю.
2019-05-15Оцінка потенціалу управління підприємства торгівліЗабродська, Л. Д.; Забродська, Г. І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 137