Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27774
Title: | Методологічні підходи до управління сферою харчування |
Authors: | Яцун, Л. М. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Яцун Л. М. Методологічні підходи до управління сферою харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 187-188 |
Series/Report no.: | Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27774 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t2_15.05.19-187-188.pdf | 137.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.