Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27771
Title: Екологічний контент сфери гостинності
Authors: Терешкін, О. Г.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Терешкін О. Г. Екологічний контент сфери гостинності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 181-182
Series/Report no.: Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес;Секція 14
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27771
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-181-182.pdf139.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.