Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 153
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Удосконалення робочого органу тістомісильної машини періодичної дії типу А2-ХТ-3Б | Шевченко, О.С.; Мельников, К.О.; Колісниченко, Тетяна Олександрівна |
2017 | Переваги використання роторно-вихрових емульсорів для теплової обробки харчових продуктів | Шинкарик, М.М.; Ворощук, Віктор Ярославович |
2017 | Проблеми використання методів оптимізації для вдосконалення технологічного обладнання харчових виробництв | Штефан, Євген Васильович |
2017 | Магнитная обработка молока и кисломолочных продуктов | Шукуров, Иззатулло Хикматиллоевич |
2017 | Перспективи просування стратегії біофортифікації у світі | Юдічева, Ольга Петрівна |
2017 | Перспективы развития аграрного производства в Азербайджанской Республике | Юсифов, Эльтуран Джахад оглы; Гусейнов, Анар Ариф оглы |
2017 | Коефіцієнт тертя гранульованого жому моркви | Ялпачик, Володимир Федорович; Буденко, Сергій Федорович; Червоткіна, Олександра Олександрівна |
2017 | Определение и анализ технологий замеса теста | Янаков, Валерій Петрович; Ивженко, Александр Васильевич; Lange, O. |
2017 | Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residues | Abdalkreem, Hatim Zgheel; Guzenko, Vasiliy; Kolesnyk, Alina |
2017 | Investigation of combined treatment of sunroot tubers | Afukova, N.; Dmytrevskyi, Dmytro; Bondarenko, R. |
2017 | Аналіз якості пива виробництва ПАТ "САН ІнБев Україна" як сировини для подальшої баромембранної обробки | Дейниченко, Григорій Вікторович; Мельник, Максим Григорович |
2017 | Раціональні параметри струминного гомогенізатора молока | Дейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович; Ковальов, Олександр Олександрович |
2017 | Енергетичний підхід до вдосконалення машин для миття овочів | Ощипок, Ігор Миколайович |
2017 | New methods of food products processing by infrared radiation | Borysova, Alina; Dmytrevskyi, Dmytro; Moutazakki, Mohamed |
2017 | Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення сировини | Осипенко, Василь Іванович; Філімонов, Сергій Олександрович; Філімонова, Надія Вікторівна |
2017 | Choice of technical equipment for manufactureing extracts from citrus residues | Borysova, Alina; Guzenko, Vasiliy; Malaman, Hamid |
2017 | Analysis of the market of sauces production and consumption in the world and Ukraine | Burinov, D.; Chervonyi, V.; Arkhypova, Victoria |
2017 | Process of water treatment in the manufacturing tea extracts | Deynichenko, Gregory; Guzenko, Vasiliy; Mischenko, V. |
2017 | Use of convection steamers in restaurant households | Dmytrevskyi, Dmytr; Manuyenkova, Olena; Mazen, Hussain |
2017 | Features of preparing foreign students in engineering food industry | Foshchan, A.; Chervonyi, V.; Novruzov, A. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 153