Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [153] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 153
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Удосконалення робочого органу тістомісильної машини періодичної дії типу А2-ХТ-3БШевченко, О.С.; Мельников, К.О.; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
2017Переваги використання роторно-вихрових емульсорів для теплової обробки харчових продуктівШинкарик, М.М.; Ворощук, Віктор Ярославович
2017Проблеми використання методів оптимізації для вдосконалення технологічного обладнання харчових виробництвШтефан, Євген Васильович
2017Магнитная обработка молока и кисломолочных продуктовШукуров, Иззатулло Хикматиллоевич
2017Перспективи просування стратегії біофортифікації у світіЮдічева, Ольга Петрівна
2017Перспективы развития аграрного производства в Азербайджанской РеспубликеЮсифов, Эльтуран Джахад оглы; Гусейнов, Анар Ариф оглы
2017Коефіцієнт тертя гранульованого жому морквиЯлпачик, Володимир Федорович; Буденко, Сергій Федорович; Червоткіна, Олександра Олександрівна
2017Определение и анализ технологий замеса тестаЯнаков, Валерій Петрович; Ивженко, Александр Васильевич; Lange, O.
2017Development of equipment for the production line of pectin products from citrus residuesAbdalkreem, Hatim Zgheel; Guzenko, Vasiliy; Kolesnyk, Alina
2017Investigation of combined treatment of sunroot tubersAfukova, N.; Dmytrevskyi, Dmytro; Bondarenko, R.
2017Аналіз якості пива виробництва ПАТ "САН ІнБев Україна" як сировини для подальшої баромембранної обробкиДейниченко, Григорій Вікторович; Мельник, Максим Григорович
2017Раціональні параметри струминного гомогенізатора молокаДейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович; Ковальов, Олександр Олександрович
2017Енергетичний підхід до вдосконалення машин для миття овочівОщипок, Ігор Миколайович
2017New methods of food products processing by infrared radiationBorysova, Alina; Dmytrevskyi, Dmytro; Moutazakki, Mohamed
2017Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення сировиниОсипенко, Василь Іванович; Філімонов, Сергій Олександрович; Філімонова, Надія Вікторівна
2017Choice of technical equipment for manufactureing extracts from citrus residuesBorysova, Alina; Guzenko, Vasiliy; Malaman, Hamid
2017Analysis of the market of sauces production and consumption in the world and UkraineBurinov, D.; Chervonyi, V.; Arkhypova, Victoria
2017Process of water treatment in the manufacturing tea extractsDeynichenko, Gregory; Guzenko, Vasiliy; Mischenko, V.
2017Use of convection steamers in restaurant householdsDmytrevskyi, Dmytr; Manuyenkova, Olena; Mazen, Hussain
2017Features of preparing foreign students in engineering food industryFoshchan, A.; Chervonyi, V.; Novruzov, A.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 153