Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [153] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 153
Issue DateTitleAuthor(s)
2017The study of technological parameters for treating pectin-containing raw materials in the technology of milk-vegetable mincesKhodos, L.; Yudina, T.; Nazarenko, I.
2017Інноваційні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельної індустріїОрловський, Броніслав Вікентійович
2017Методи збільшення тривалості зберігання сухих харчових продуктівОмельченко, Олександр Володимирович; Клюєв, Д.Ю.; Островчук, О.О.
2017Обґрунтування раціональної маси молотка зернової дробаркиОлексієнко, Вадим Олександрович; Леженкін, Олександр Миколайович; Ломейко, Олександр Петрович; Циб, Віктор Григорович
2017Economic aspects of pocessing technology improvement in food productionManina, L.; Stetsenko, V.; Salov, O.
2017Дослідження дисперсного складу фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузіОдарченко, Дмитро Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Михайлик, Володимир Іванович
2017Електромагнітні апарати з феромагнітними робочими елементами для проведення технологічних процесів у харчовій промисловостіОберемок, Василь Миколайович; Бичков, Ярослав Михайлович; Молчанова, Наталія Юріївна
2017Mathematical description of a process of melon skin piercing by cylindrical pinMedvedkov, Y.; Kizatova, M.; Dauletbakov, B.
2017Технологічні аспекти виробництва низькокалорійних емульсійних соусів із застосуванням білково-вуглеводного напівфабрикатуНикифоров, Радіон Петрович; Сімакова, Ольга Олександрівна
2017Trends in improving and developing new technologies and equipment for grain storege and production of mixed foddersZlatibor, Milic; Letuta, Tatiana; Gasanova, A.; Makarova, I.
2017Research of the process of ultrafiltration concentration curdy wheyObinwa, Ebonugwu; Guzenko, Vasiliy; Mazniak, Zakhar
2017Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2017Study of thermal processing effect on the pigment complex and color of fruit raw materialsShcherbakova, Т.; Shcherbakov, I.
2017Mass transfer during the dissolution of milk powder under the cavitation modeVitenko, T.; Droździel, P.; Rudawska, A.
2017The role of terminology in the professional activity of the restaurants specialistsYurovsky, V.; Dmytrevskyi, Dmytro
2017Проблема застосування у складі швидкої їжі сушених плодово-овочевих продуктівНауменко, М.О.; Галіченко, Т.В.; Науменко, Олександр Петрович
2017Вивчення функціональних властивостей емульгаторів ацилгліцеринної природи, виготовлених за м'яких умовМурликіна, Наталя Віталіївна; Упатова, Олена Іванівна
2017Удосконалення процесу подрібнення зернових культур для отримання кормових сумішейМоїсєєв, В.Ф.; Манойло, Є.В.; Грубнік, Аліна Олегівна
2017Технологія низькотемпературного приготування виробів із гречкиАлександров, Олександр Валентинович; Рябчиков, Микола Львович; Цихановська, Ірина Василівна
2017Перспективи використання йодовмісних добавок для харчування дітей шкільного вікуАнтонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 153