Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 153
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | The study of technological parameters for treating pectin-containing raw materials in the technology of milk-vegetable minces | Khodos, L.; Yudina, T.; Nazarenko, I. |
2017 | Інноваційні рішення у формуванні технічного оснащення підприємств готельної індустрії | Орловський, Броніслав Вікентійович |
2017 | Методи збільшення тривалості зберігання сухих харчових продуктів | Омельченко, Олександр Володимирович; Клюєв, Д.Ю.; Островчук, О.О. |
2017 | Обґрунтування раціональної маси молотка зернової дробарки | Олексієнко, Вадим Олександрович; Леженкін, Олександр Миколайович; Ломейко, Олександр Петрович; Циб, Віктор Григорович |
2017 | Economic aspects of pocessing technology improvement in food production | Manina, L.; Stetsenko, V.; Salov, O. |
2017 | Дослідження дисперсного складу фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі | Одарченко, Дмитро Миколайович; Соколова, Євгенія Борисівна; Михайлик, Володимир Іванович |
2017 | Електромагнітні апарати з феромагнітними робочими елементами для проведення технологічних процесів у харчовій промисловості | Оберемок, Василь Миколайович; Бичков, Ярослав Михайлович; Молчанова, Наталія Юріївна |
2017 | Mathematical description of a process of melon skin piercing by cylindrical pin | Medvedkov, Y.; Kizatova, M.; Dauletbakov, B. |
2017 | Технологічні аспекти виробництва низькокалорійних емульсійних соусів із застосуванням білково-вуглеводного напівфабрикату | Никифоров, Радіон Петрович; Сімакова, Ольга Олександрівна |
2017 | Trends in improving and developing new technologies and equipment for grain storege and production of mixed fodders | Zlatibor, Milic; Letuta, Tatiana; Gasanova, A.; Makarova, I. |
2017 | Research of the process of ultrafiltration concentration curdy whey | Obinwa, Ebonugwu; Guzenko, Vasiliy; Mazniak, Zakhar |
2017 | Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції | Неклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович |
2017 | Study of thermal processing effect on the pigment complex and color of fruit raw materials | Shcherbakova, Т.; Shcherbakov, I. |
2017 | Mass transfer during the dissolution of milk powder under the cavitation mode | Vitenko, T.; Droździel, P.; Rudawska, A. |
2017 | The role of terminology in the professional activity of the restaurants specialists | Yurovsky, V.; Dmytrevskyi, Dmytro |
2017 | Проблема застосування у складі швидкої їжі сушених плодово-овочевих продуктів | Науменко, М.О.; Галіченко, Т.В.; Науменко, Олександр Петрович |
2017 | Вивчення функціональних властивостей емульгаторів ацилгліцеринної природи, виготовлених за м'яких умов | Мурликіна, Наталя Віталіївна; Упатова, Олена Іванівна |
2017 | Удосконалення процесу подрібнення зернових культур для отримання кормових сумішей | Моїсєєв, В.Ф.; Манойло, Є.В.; Грубнік, Аліна Олегівна |
2017 | Технологія низькотемпературного приготування виробів із гречки | Александров, Олександр Валентинович; Рябчиков, Микола Львович; Цихановська, Ірина Василівна |
2017 | Перспективи використання йодовмісних добавок для харчування дітей шкільного віку | Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 153