Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30219
Title: | Переваги використання роторно-вихрових емульсорів для теплової обробки харчових продуктів |
Authors: | Шинкарик, М.М. Ворощук, Віктор Ярославович |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шинкарик М. М., Ворощук В. Я. Переваги використання роторно-вихрових емульсорів для теплової обробки харчових продуктів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 103-104. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30219 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_103-104.pdf | 179.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.