Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 153
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Кулінарологія функціонального призначення для студентів | Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович |
2017 | Створення функціональних продуктів на основі ріпаку | Петрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович |
2017 | Енергоефективні режими сушіння соєвих композицій | Петрова, Жанна Олександрівна; Слободянюк, Катерина Сергіївна |
2017 | Исследовательско-промышленная апробация водополимерной гидрорежущей пищевые продукты установки | Погребняк, Андрей Владимирович; Перкун, И.В.; Погребняк, Владимир Григорьевич |
2017 | Інноваційна технологія комбінованих йогуртових напоїв зі спельтою | Рамазашвілі, Ганна Рамазівна; Ткаченко, Наталія Андріївна; Кручек, Оксана Анатоліївна |
2017 | Підвищення антиоксидантної активності сухих сумішей для напоїв із цикорію | Рудавська, Ганна Богданівна; Хахалєва, Ірина Вікторівна |
2017 | Удосконалення устаткування для очищення насіння льону олійного | Сай, Володимир Анатолійович |
2017 | Визначення універсального фактора диспергування жирової фази молока | Самойчук, Кирило Олегович |
2017 | Улучшение свойств ядер фундука термообработкой | Сесикашвили, Отари Шалвович; Берулава, И.О.; Гамкрелидзе, Е.А. |
2017 | Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотин | Сефіханова, Катерина Анатоліївна |
2017 | Модернізація соковижималки ZELMER ZJE1800 | Скачкова, Ганна Ігорівна; Мельников, К.О.; Колісниченко, Тетяна Олександрівна |
2017 | Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
2017 | . Оцінювання харчової та біологічної цінності напівфабрикату для заморожених десертів із фруктозою та лактулозою | Слащева, Аліна В'ячеславівна; Попова, С.Ю.; Алєєва, К.О. |
2017 | Технологічна характеристика насіння безалкалоїдних конопель | Сова, Н.А.; Луценко, М.В. |
2017 | Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимков, полученных экстрагированием субкритической водой | Сукманов, Валерий Александрович; Роговой, Иван Станиславович |
2017 | Обоснование конструктивной схемы оборудования для процесса подмораживания пищевых продуктов | Тарасенко, Віра Григорівна; Петров, Віктор Олексійович; Бойко, Валентин Семенович |
2017 | Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукції | Тележенко, Любов Миколаївна; Прісс, Олеся Петрівна |
2017 | Напрями зберігання зерна в охолодженому стані | Троєкурова, Віта Олександрівна; Чурсінов, Юрій Олексійович; Філіпенко, Дмитро Вікторович |
2017 | Переваги використання теплових насосів у харчовій промисловості | Удовенко, Олег Олександрович; Полещук, Ю.В.; Пронькін, Ю.В. |
2011 | Модернізація апарата для кип'ятіння сусла | Федоренко, Е.С.; Удодов, Сергій Олександрович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 153