Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [153] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 153
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Кулінарологія функціонального призначення для студентівПересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович
2017Створення функціональних продуктів на основі ріпакуПетрова, Жанна Олександрівна; Пазюк, Вадим Михайлович
2017Енергоефективні режими сушіння соєвих композиційПетрова, Жанна Олександрівна; Слободянюк, Катерина Сергіївна
2017Исследовательско-промышленная апробация водополимерной гидрорежущей пищевые продукты установкиПогребняк, Андрей Владимирович; Перкун, И.В.; Погребняк, Владимир Григорьевич
2017Інноваційна технологія комбінованих йогуртових напоїв зі спельтоюРамазашвілі, Ганна Рамазівна; Ткаченко, Наталія Андріївна; Кручек, Оксана Анатоліївна
2017Підвищення антиоксидантної активності сухих сумішей для напоїв із цикоріюРудавська, Ганна Богданівна; Хахалєва, Ірина Вікторівна
2017Удосконалення устаткування для очищення насіння льону олійногоСай, Володимир Анатолійович
2017Визначення універсального фактора диспергування жирової фази молокаСамойчук, Кирило Олегович
2017Улучшение свойств ядер фундука термообработкойСесикашвили, Отари Шалвович; Берулава, И.О.; Гамкрелидзе, Е.А.
2017Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотинСефіханова, Катерина Анатоліївна
2017Модернізація соковижималки ZELMER ZJE1800Скачкова, Ганна Ігорівна; Мельников, К.О.; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
2017Вплив температурного рівня на процес двостороннього жарення м'ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2017. Оцінювання харчової та біологічної цінності напівфабрикату для заморожених десертів із фруктозою та лактулозоюСлащева, Аліна В'ячеславівна; Попова, С.Ю.; Алєєва, К.О.
2017Технологічна характеристика насіння безалкалоїдних конопельСова, Н.А.; Луценко, М.В.
2017Антиоксидантная активность экстрактов виноградных выжимков, полученных экстрагированием субкритической водойСукманов, Валерий Александрович; Роговой, Иван Станиславович
2017Обоснование конструктивной схемы оборудования для процесса подмораживания пищевых продуктовТарасенко, Віра Григорівна; Петров, Віктор Олексійович; Бойко, Валентин Семенович
2017Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукціїТележенко, Любов Миколаївна; Прісс, Олеся Петрівна
2017Напрями зберігання зерна в охолодженому станіТроєкурова, Віта Олександрівна; Чурсінов, Юрій Олексійович; Філіпенко, Дмитро Вікторович
2017Переваги використання теплових насосів у харчовій промисловостіУдовенко, Олег Олександрович; Полещук, Ю.В.; Пронькін, Ю.В.
2011Модернізація апарата для кип'ятіння суслаФедоренко, Е.С.; Удодов, Сергій Олександрович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 153