Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 96 из 96
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019 | Consumer loyalty – a component of competitiveness of restaurant business enterprises | Kalienik, K.; Balatska, N. |
2019 | Світ кави та кавовий туризм у Львові | Дмитришин, С. Ю.; Пелешко, Є. М.; Матвеєва, М. П. |
2019 | Сучасний стан розвитку ресторанного бізнесу | Давидова, О. Ю.; Соколенко, А. С. |
2019 | Концептуальні основи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства | Давидова, О. Ю.; Чобіток, В. І. |
2019 | Концептуальні основи інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства | Давидова, О. Ю. |
2019 | Управлінський аспект у діяльності фахівця готельного і ресторанного бізнесу | Варипаєв, О. М.; Міносян, А. С. |
2019 | Інноваційні методи обслуговування в ресторанному бізнесі | Брикова, Т. М. |
2019 | Prospects of development of hospital institutions in Ukraine resort zones | Balatska, N.; Kalienik, K. |
2019 | Особливості розвитку інклюзивного туризму | Бабаєва, О. В. |
2019 | Инновации как фактор повышения конкурентоспособности в ресторанном бизнесе | Абенова, Е. А. |
2019 | Территориальные особенности туризма в Болгарии | Крыстев, В. К. |
2019 | Възможности за развитие на приключенски туризъм в област Бургас | Караджова, З. К. |
2019 | Сервисология как теоретическая база сервисной деятельности в сфере гостеприимства | Малюк, Л. П.; Варыпаев, А. М. |
2019 | Інтелектуальний екодизайн в індустрії гостинності. Наукові дослідження Харківського державнго університету харчування та торгівлі для розвитку суспільства та економіки | Терешкін, О.Г. |
2019 | Роль міжнародного співробітництва в інноваційному розвитку університету | Фощан, А. Л. |
2019 | Наукові дослідження Харківського державнго університету харчування та торгівлі для розвитку суспільства та економіки | Михайлов, В. М.; Чорна, М. В.; Михайлова, О. В. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 96 из 96