Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17467
Назва: | Моніторинг практики процесного підходу в організаціях і на підприємствах торгівлі системи споживчої кооперації |
Автори: | Філіна, С.В. |
Ключові слова: | процесний підхід;організації торгівлі;підприємства торгівлі;споживча кооперація;моніторинг;process approach;trade organizations;trade enterprises;consumer cooperation;monitoring;процессный подход;организация торговли;предприятия торговли;потребительская кооперация;мониторинг |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Філіна С. В. Моніторинг практики процесного підходу в організаціях і на підприємствах торгівлі системи споживчої кооперації. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 299-304. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто систему інформаційного забезпечення управління
підприємств торгівлі системи споживчої кооперації, досліджено роль
інформаційної підсистеми в забезпеченні реалізації функцій управління та
формування процесного підходу в організаціях і на підприємствах торгівлі
споживчої кооперації. In the article the system of information support of commercial system of consumer cooperatives, investigated the role of information subsystems to ensure the implementation of management functions and the formation process approach in organizations and the trade of consumer cooperatives. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17467 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__44.pdf | 252.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.