Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17467
Название: Моніторинг практики процесного підходу в організаціях і на підприємствах торгівлі системи споживчої кооперації
Авторы: Філіна, С.В.
Ключевые слова: процесний підхід;організації торгівлі;підприємства торгівлі;споживча кооперація;моніторинг;process approach;trade organizations;trade enterprises;consumer cooperation;monitoring;процессный подход;организация торговли;предприятия торговли;потребительская кооперация;мониторинг
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Філіна С. В. Моніторинг практики процесного підходу в організаціях і на підприємствах торгівлі системи споживчої кооперації. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 299-304.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто систему інформаційного забезпечення управління підприємств торгівлі системи споживчої кооперації, досліджено роль інформаційної підсистеми в забезпеченні реалізації функцій управління та формування процесного підходу в організаціях і на підприємствах торгівлі споживчої кооперації.
In the article the system of information support of commercial system of consumer cooperatives, investigated the role of information subsystems to ensure the implementation of management functions and the formation process approach in organizations and the trade of consumer cooperatives.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17467
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_1(2)__44.pdf252.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.