Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17467
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФіліна, С.В.-
dc.date.accessioned2022-12-08T12:18:58Z-
dc.date.available2022-12-08T12:18:58Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationФіліна С. В. Моніторинг практики процесного підходу в організаціях і на підприємствах торгівлі системи споживчої кооперації. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 299-304.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17467-
dc.description.abstractРозглянуто систему інформаційного забезпечення управління підприємств торгівлі системи споживчої кооперації, досліджено роль інформаційної підсистеми в забезпеченні реалізації функцій управління та формування процесного підходу в організаціях і на підприємствах торгівлі споживчої кооперації.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the system of information support of commercial system of consumer cooperatives, investigated the role of information subsystems to ensure the implementation of management functions and the formation process approach in organizations and the trade of consumer cooperatives.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпроцесний підхідuk_UA
dc.subjectорганізації торгівліuk_UA
dc.subjectпідприємства торгівліuk_UA
dc.subjectспоживча коопераціяuk_UA
dc.subjectмоніторингuk_UA
dc.subjectprocess approachuk_UA
dc.subjecttrade organizationsuk_UA
dc.subjecttrade enterprisesuk_UA
dc.subjectconsumer cooperationuk_UA
dc.subjectmonitoringuk_UA
dc.subjectпроцессный подходuk_UA
dc.subjectорганизация торговлиuk_UA
dc.subjectпредприятия торговлиuk_UA
dc.subjectпотребительская кооперацияuk_UA
dc.subjectмониторингuk_UA
dc.titleМоніторинг практики процесного підходу в організаціях і на підприємствах торгівлі системи споживчої коопераціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__44.pdf252.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.