Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15134
Назва: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Пузік, Людмила Михайлівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Полевич, Віталій Вадимович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Перцевий, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 10-бер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48233, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. М. Пузік, Г. Є. Поліщук, В. В. Полевич, В. В. Рубіна, Н. В. Камсуліна, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909653. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Серія/номер: 11;48233
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10... 15 хв., який відрізняється тим, що як сир використову ють сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15134
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48233.pdf97.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.