Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15134
Название: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Авторы: | Перцевий, Федір Всеволодович Крапівницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Пузік, Людмила Михайлівна Поліщук, Галина Євгеніївна Полевич, Віталій Вадимович Рубіна, Вікторія Вікторівна Камсуліна, Наталія Валеріївна Перцевий, Микола Федорович Бідюк, Дмитро Олегович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публикации: | 10-мар-2010 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48233, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. М. Пузік, Г. Є. Поліщук, В. В. Полевич, В. В. Рубіна, Н. В. Камсуліна, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909653. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с. |
Серия/номер: | 11;48233 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10... 15 хв., який відрізняється тим, що як сир використову ють сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15134 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
48233.pdf | 97.07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.