Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15134
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевий, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Крапівницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Пузік, Людмила Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Полевич, Віталій Вадимович | - |
dc.contributor.author | Рубіна, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Камсуліна, Наталія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елигюсович | - |
dc.contributor.author | Міскіевич, Тадеуш Владиславович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T08:29:19Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T08:29:19Z | - |
dc.date.issued | 2010-03-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48233, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. М. Пузік, Г. Є. Поліщук, В. В. Полевич, В. В. Рубіна, Н. В. Камсуліна, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909653. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15134 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10... 15 хв., який відрізняється тим, що як сир використову ють сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;48233 | - |
dc.title | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
48233.pdf | 97.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.