Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorПузік, Людмила Михайлівна-
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївна-
dc.contributor.authorПолевич, Віталій Вадимович-
dc.contributor.authorРубіна, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorПерцевий, Микола Федорович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елигюсович-
dc.contributor.authorМіскіевич, Тадеуш Владиславович-
dc.date.accessioned2022-11-23T08:29:19Z-
dc.date.available2022-11-23T08:29:19Z-
dc.date.issued2010-03-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48233, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. М. Пузік, Г. Є. Поліщук, В. В. Полевич, В. В. Рубіна, Н. В. Камсуліна, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909653. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15134-
dc.description.abstractСпосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10... 15 хв., який відрізняється тим, що як сир використову ють сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;48233-
dc.titleСпосіб отримання структурованого продукту пастоподібногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48233.pdf97.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.