Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15134
Title: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Пузік, Людмила Михайлівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Полевич, Віталій Вадимович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Перцевий, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Mar-2010
Citation: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48233, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. М. Пузік, Г. Є. Поліщук, В. В. Полевич, В. В. Рубіна, Н. В. Камсуліна, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909653. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Series/Report no.: 11;48233
Abstract: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10... 15 хв., який відрізняється тим, що як сир використову ють сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15134
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48233.pdf97.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.