Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14359
Назва: Спосіб виготовлення пісочного напівфабрикату і виробів з нього
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Шаповал, Ніна Іванівна
Журавльов, Сергій Володимирович
Чорна, Ніна Вікторівна
Федак, Наталія Василівна
Роговий, Іван Станіславович
Дата публікації: 1-сер-2006
Бібліографічний опис: Спосіб виготовлення пісочного напівфабрикату і виробів з нього. Патент України на корисну модель № 16372, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. І. Шаповал, С. В. Журавльов, Н. В. Чорна, Н. В. Федак, І. С. Роговий. № u200512439. Заявл. 23.12.2005. Опубл. 01.08.2006, Бюл. №8. 2 с.
Серія/номер: 11;16372
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату і виробів з нього, який передбачає збивання меланжу з вершковим маслом або маргарином, цукром, вуглекислим амонієм, двовуглекислим натрієм, сіллю та есенцією протягом 15-20хв. до однорідної консистенції, додавання до отриманої суміші борошна, замішування тіста протягом 3-5хв., формування та випікання виробів, який відрізняється тим, що використовують напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ) у кількості 5,5-15,9% від загальної маси рецептурних компонентів, який вводиться на стадії замішування тіста перед додаванням борошна, при співвідношенні, компонентів, %: борошно:цукор:жир:меланж:НКХ:інші - відповідно (46,23- 39,16):(17,07-16,45):(24,78-22,26):(5,98-5,76):(5,52- 15,96):(0,42-0,41)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14359
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16372.pdf91.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.