Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14359
Title: | Спосіб виготовлення пісочного напівфабрикату і виробів з нього |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Головко, Микола Павлович Шаповал, Ніна Іванівна Журавльов, Сергій Володимирович Чорна, Ніна Вікторівна Федак, Наталія Василівна Роговий, Іван Станіславович |
Issue Date: | 1-Aug-2006 |
Citation: | Спосіб виготовлення пісочного напівфабрикату і виробів з нього. Патент України на корисну модель № 16372, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. І. Шаповал, С. В. Журавльов, Н. В. Чорна, Н. В. Федак, І. С. Роговий. № u200512439. Заявл. 23.12.2005. Опубл. 01.08.2006, Бюл. №8. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;16372 |
Abstract: | Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату і виробів з нього, який передбачає збивання меланжу з вершковим маслом або маргарином, цукром, вуглекислим амонієм, двовуглекислим натрієм, сіллю та есенцією протягом 15-20хв. до однорідної консистенції, додавання до отриманої суміші борошна, замішування тіста протягом 3-5хв., формування та випікання виробів, який відрізняється тим, що використовують напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ) у кількості 5,5-15,9% від загальної маси рецептурних компонентів, який вводиться на стадії замішування тіста перед додаванням борошна, при співвідношенні, компонентів, %: борошно:цукор:жир:меланж:НКХ:інші - відповідно (46,23- 39,16):(17,07-16,45):(24,78-22,26):(5,98-5,76):(5,52- 15,96):(0,42-0,41) |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14359 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.