Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14359
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorШаповал, Ніна Іванівна-
dc.contributor.authorЖуравльов, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.contributor.authorФедак, Наталія Василівна-
dc.contributor.authorРоговий, Іван Станіславович-
dc.date.accessioned2022-11-18T14:25:13Z-
dc.date.available2022-11-18T14:25:13Z-
dc.date.issued2006-08-01-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення пісочного напівфабрикату і виробів з нього. Патент України на корисну модель № 16372, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. І. Шаповал, С. В. Журавльов, Н. В. Чорна, Н. В. Федак, І. С. Роговий. № u200512439. Заявл. 23.12.2005. Опубл. 01.08.2006, Бюл. №8. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14359-
dc.description.abstractСпосіб виробництва пісочного напівфабрикату і виробів з нього, який передбачає збивання меланжу з вершковим маслом або маргарином, цукром, вуглекислим амонієм, двовуглекислим натрієм, сіллю та есенцією протягом 15-20хв. до однорідної консистенції, додавання до отриманої суміші борошна, замішування тіста протягом 3-5хв., формування та випікання виробів, який відрізняється тим, що використовують напівфабрикат кістковий харчовий (НКХ) у кількості 5,5-15,9% від загальної маси рецептурних компонентів, який вводиться на стадії замішування тіста перед додаванням борошна, при співвідношенні, компонентів, %: борошно:цукор:жир:меланж:НКХ:інші - відповідно (46,23- 39,16):(17,07-16,45):(24,78-22,26):(5,98-5,76):(5,52- 15,96):(0,42-0,41)uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;16372-
dc.titleСпосіб виготовлення пісочного напівфабрикату і виробів з ньогоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16372.pdf91.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.