Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14028
Название: | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів |
Авторы: | Янчева, Марина Олександрівна Дроменко, Олена Борисівна Гринченко, Наталя Геннадіївна |
Дата публикации: | 10-окт-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 93825, МПК A23B 4/06 (2006.01), A23L 1/317 (2006.01). М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Н. Г. Гринченко. № u 2014 06628. Заявл. 13.06.2014. Опубл. 10.10.2014, Бюл.№ 19. 5 с. |
Серия/номер: | 11;93825 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку м'ясної сировини, подрібнення, приготування фаршу, перемішування м'ясної і жирової сировини з рецептурними компонентами, формування, пакування, заморожування та зберігання. При цьому на стадії перемішування м'ясної і жирової сировини з рецептурними компонентами як жирову сировину використовують емульсійну систему на основі тваринного білка, ксантанової камеді та рослинної олії в кількості 10…25 % до маси м'ясної сировини. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14028 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
93825.pdf | 163.29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.