Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14028
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Дроменко, Олена Борисівна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Наталя Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T09:49:04Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T09:49:04Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 93825, МПК A23B 4/06 (2006.01), A23L 1/317 (2006.01). М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Н. Г. Гринченко. № u 2014 06628. Заявл. 13.06.2014. Опубл. 10.10.2014, Бюл.№ 19. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14028 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку м'ясної сировини, подрібнення, приготування фаршу, перемішування м'ясної і жирової сировини з рецептурними компонентами, формування, пакування, заморожування та зберігання. При цьому на стадії перемішування м'ясної і жирової сировини з рецептурними компонентами як жирову сировину використовують емульсійну систему на основі тваринного білка, ксантанової камеді та рослинної олії в кількості 10…25 % до маси м'ясної сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;93825 | - |
dc.title | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.