Skip navigation
logo sbtu repo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2019 : [41] Community home page

Browse

Collections in this community

Випуск 1 (29) [23]

Випуск 2 (30) [18]

Discover

Author
  • 1 Goralchuk, Andrii
  • 1 Gubsky, Sergey
  • 1 Guzenko, Vasiliy
  • 1 Kravchenko, Tamara
  • 1 Li, Bo
  • 1 Nazarenko, Yulia
  • 1 Qu, Xiaoqing
  • 1 Riabets, Olga
  • 1 Tsvirkun, Ludmila
  • 1 Бабанов, Ігор Геннадійович
  • . < previous next >
Subject
  • 3 process
  • 3 quality
  • 3 зберігання
  • 3 качество
  • 3 процес
  • 3 якість
  • 2 bacteria
  • 2 blending
  • 2 cryomechanochemistry
  • 2 extraction
  • . next >
Date issued
  • 41 2019
Has File(s)
  • 41 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback