Skip navigation
logo sbtu repo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • English
    • русский
    • українська
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2019 : [41] Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Випуск 1 (29) [23]

Випуск 2 (30) [18]

Перегляд

Автор
  • 4 Дубініна, Антоніна Анатоліївна
  • 4 Летута, Тетяна Миколаївна
  • 3 Дейниченко, Григорій Вікторович
  • 2 Большакова, Вікторія Анатоліївна
  • 2 Ботштейн, Белла Борисівна
  • 2 Гузенко, Василь Володимирович
  • 2 Загорулько, Андрій Миколайович
  • 2 Загорулько, Олексій Євгенович
  • 2 Касабова, Катерина Рубенівна
  • 2 Лосєва, Світлана Михайлівна
  • . далі >
Тема
  • 3 process
  • 3 quality
  • 3 зберігання
  • 3 качество
  • 3 процес
  • 3 якість
  • 2 bacteria
  • 2 blending
  • 2 cryomechanochemistry
  • 2 extraction
  • . далі >
за датою випуску
  • 41 2019
Has File(s)
  • 41 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок