Skip navigation
logo sbtu repo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2019 : [41] Community home page

Browse

Collections in this community

Випуск 1 (29) [23]

Випуск 2 (30) [18]

Discover

Author
  • 2 Шматченко, Наталя Василівна
  • 2 Якушенко, Євген Миколайович
  • 1 Aksonova, Olena
  • 1 Andreeva, Svetlana
  • 1 Chekanov, Mykola
  • 1 Deynichenko, Gregory
  • 1 Dikhtiar, Alena
  • 1 Dmytrevskyi, Dmytro
  • 1 Dobrovolska, Olena
  • 1 Evlash, Viktoriya
  • . < previous next >
Subject
  • 3 process
  • 3 quality
  • 3 зберігання
  • 3 качество
  • 3 процес
  • 3 якість
  • 2 bacteria
  • 2 blending
  • 2 cryomechanochemistry
  • 2 extraction
  • . next >
Date issued
  • 41 2019
Has File(s)
  • 41 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback