Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12222
Назва: Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Маренкова, Тетяна Іванівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Обозна, Маргарита Василівна
Петрівна, Наталія Іванівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Бірка, Андріана
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Микола Федорович
Дата публікації: 10-бер-2015
Бібліографічний опис: Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину. Патент України на корисну модель № 97251, МПК A23L 1/05 (2006.01). Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, Т. І. Маренкова, Б. Ч. Гарнцарек, М. В. Обозна, Н. І. Петрівна, З. Е. Гарнцарек, А. Бірка, П. В. Гурський, М. Ф. Перцевой. № u 2014 08563. Заявл. 28.07.2014. Опубл. 10.03.2015, Бюл.№ 5. 4 с.
Серія/номер: 11;97251
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання желе включає замочування желатину, набрякання, промивання, підігрівання, розчинення, додавання відвару з плодово-ягідної сировини з цукром, доведення до кипіння, внесення барвників, ароматизаторів, кислоти лимонної. Як драглеутворювач використовують суміш пектину низькоетерифікованого з желатином швидкорозчинним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12222
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
97251.pdf150.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.