Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12222
Название: Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Маренкова, Тетяна Іванівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Обозна, Маргарита Василівна
Петрівна, Наталія Іванівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Бірка, Андріана
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Микола Федорович
Дата публикации: 10-мар-2015
Библиографическое описание: Спосіб отримання желе на суміші пектину низькоетерифікованого та желатину. Патент України на корисну модель № 97251, МПК A23L 1/05 (2006.01). Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, Т. І. Маренкова, Б. Ч. Гарнцарек, М. В. Обозна, Н. І. Петрівна, З. Е. Гарнцарек, А. Бірка, П. В. Гурський, М. Ф. Перцевой. № u 2014 08563. Заявл. 28.07.2014. Опубл. 10.03.2015, Бюл.№ 5. 4 с.
Серия/номер: 11;97251
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання желе включає замочування желатину, набрякання, промивання, підігрівання, розчинення, додавання відвару з плодово-ягідної сировини з цукром, доведення до кипіння, внесення барвників, ароматизаторів, кислоти лимонної. Як драглеутворювач використовують суміш пектину низькоетерифікованого з желатином швидкорозчинним.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12222
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
97251.pdf150.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.