Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10135
Назва: Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції рослинництва
Автори: Гриненко, Сергій Олегович
Науковий керівник : Орел, А. М.
Місце роботи: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту
Ключові слова: овес;органічне землеробство;конкурентоспроможність;управління конкурентоспроможністю
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Гриненко С. О. Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції рослинництва: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - Менеджмент; наук. кер. А. М. Орел; Харків, 2020. 92с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі приведено аналіз основних підходів до визначення економічної категорії «конкурентоспроможність продукції» та визначено методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проведена оцінка конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції, визначено її переваги та недоліки; проаналізовано стан та перспективи розвитку органічного рослинництва в Україні. Проведено аналіз господарської діяльності підприємства, що займається органічним землеробством, зокрема вирощуванням вівса та запропоновано шляхи підвищення його конкурентоспроможності та продуктів його переробки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10135
Розташовується у зібраннях:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hrynenko_073_M.pdf
  Restricted Access
12.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії
Hrynenko.pdf
  Restricted Access
12.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.