Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10135
Назва: | Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції рослинництва |
Автори: | Гриненко, Сергій Олегович |
Науковий керівник : | Орел, А. М. |
Місце роботи: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту |
Ключові слова: | овес;органічне землеробство;конкурентоспроможність;управління конкурентоспроможністю |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Гриненко С. О. Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції рослинництва: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - Менеджмент; наук. кер. А. М. Орел; Харків, 2020. 92с. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі приведено аналіз основних підходів до визначення економічної категорії «конкурентоспроможність продукції» та визначено методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проведена оцінка конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції, визначено її переваги та недоліки; проаналізовано стан та перспективи розвитку органічного рослинництва в Україні. Проведено аналіз господарської діяльності підприємства, що займається органічним землеробством, зокрема вирощуванням вівса та запропоновано шляхи підвищення його конкурентоспроможності та продуктів його переробки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10135 |
Розташовується у зібраннях: | 073 - "Менеджмент" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hrynenko_073_M.pdf Restricted Access | 12.98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії | |
Hrynenko.pdf Restricted Access | 12.98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.