Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10135
Title: Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції рослинництва
Authors: Гриненко, Сергій Олегович
metadata.dc.contributor.advisor: Орел, А. М.
metadata.dc.contributor.affiliation: Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту
Keywords: овес;органічне землеробство;конкурентоспроможність;управління конкурентоспроможністю
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гриненко С. О. Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції рослинництва: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - Менеджмент; наук. кер. А. М. Орел; Харків, 2020. 92с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі приведено аналіз основних підходів до визначення економічної категорії «конкурентоспроможність продукції» та визначено методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проведена оцінка конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції, визначено її переваги та недоліки; проаналізовано стан та перспективи розвитку органічного рослинництва в Україні. Проведено аналіз господарської діяльності підприємства, що займається органічним землеробством, зокрема вирощуванням вівса та запропоновано шляхи підвищення його конкурентоспроможності та продуктів його переробки.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10135
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hrynenko_073_M.pdf
  Restricted Access
12.98 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
Hrynenko.pdf
  Restricted Access
12.98 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.