Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10135
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОрел, А. М.-
dc.contributor.authorГриненко, Сергій Олегович-
dc.date.accessioned2022-10-23T18:38:57Z-
dc.date.available2022-10-23T18:38:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГриненко С. О. Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції рослинництва: кваліфікаційна робота магістра: спец. 073 - Менеджмент; наук. кер. А. М. Орел; Харків, 2020. 92с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10135-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі приведено аналіз основних підходів до визначення економічної категорії «конкурентоспроможність продукції» та визначено методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Проведена оцінка конкурентоспроможності органічної сільськогосподарської продукції, визначено її переваги та недоліки; проаналізовано стан та перспективи розвитку органічного рослинництва в Україні. Проведено аналіз господарської діяльності підприємства, що займається органічним землеробством, зокрема вирощуванням вівса та запропоновано шляхи підвищення його конкурентоспроможності та продуктів його переробки.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.subjectовесuk_UA
dc.subjectорганічне землеробствоuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectуправління конкурентоспроможністюuk_UA
dc.titleВдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції рослинництваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра організації виробництва, бізнесу, менеджменту-
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hrynenko_073_M.pdf
  Restricted Access
12.98 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
Hrynenko.pdf
  Restricted Access
12.98 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.