Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10113
Назва: | Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів |
Автори: | Погарська, В. В. Павлюк, Р. Ю. Берестова, А. А. Глубокий, Д. О. Підгорна, Н. І. |
Ключові слова: | молочна сироватка;каротиноїди з гарбуза;сушіння;рослинна сировина;пюре з гарбуза;екстракти з прянощів;антиоксиданти |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Берестова А. А., Глубокий Д. О., Підгорна Н. І. Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 20-25. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено комбіновані функціональні порошкоподібні концентрати з молочної сироватки, збагаченi каротиноїдами з гарбуза, та виявлено закономірності i механізми впливу сушіння на біополімери та біологічно активні речовини в полідисперсній системі: сироватка молочна - пюре з гарбуза - екстракти з прянощів та лікарської сировини. Виявлено вплив екстрактів з лікарської рослинної сировини на зберігання каротиноїдів. The given work is devoted for working out combined functional powdery concentrates from the dairy whey, enriched carotenoids from a pumpkin and definition of laws and mechanisms and influence of drying on biopolymers and biologically active substances in polydisperse system: whey dairy - mashed pumpkin-ex tracts from spices and medicinal raw materials, definition of influence of extracts from vegetative raw materials on storage carotenoids. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10113 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_6.pdf | 558.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.