Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10113
Название: Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів
Авторы: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Берестова, А. А.
Глубокий, Д. О.
Підгорна, Н. І.
Ключевые слова: молочна сироватка;каротиноїди з гарбуза;сушіння;рослинна сировина;пюре з гарбуза;екстракти з прянощів;антиоксиданти
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Берестова А. А., Глубокий Д. О., Підгорна Н. І. Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 20-25.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено комбіновані функціональні порошкоподібні концентрати з молочної сироватки, збагаченi каротиноїдами з гарбуза, та виявлено закономірності i механізми впливу сушіння на біополімери та біологічно активні речовини в полідисперсній системі: сироватка молочна - пюре з гарбуза - екстракти з прянощів та лікарської сировини. Виявлено вплив екстрактів з лікарської рослинної сировини на зберігання каротиноїдів.
The given work is devoted for working out combined functional powdery concentrates from the dairy whey, enriched carotenoids from a pumpkin and definition of laws and mechanisms and influence of drying on biopolymers and biologically active substances in polydisperse system: whey dairy - mashed pumpkin-ex tracts from spices and medicinal raw materials, definition of influence of extracts from vegetative raw materials on storage carotenoids.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10113
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_6.pdf558.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.