Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками | Шматченко, Н. В.; Артамонова, М. В.; Губський, С. М. |
2019-05-15 | Визначення оптимальних комбінацій і дозувань плодово-овочевих кріопаст у технології мармеладу на пектині | Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В. |
2019-05-15 | Визначення структурно-механічних властивостей та якості пастили з плодово-ягідною пастою | Касабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Шматченко, Н. В. |
2021-04-08 | Використання борошна гороху в технології виготовлення пончиків | Шматченко, Н. В.; Горобець, І. С. |
2015 | Використання продуктів переробки винограду в технології фруктово-желейного мармеладу | Артамонова, М. В.; Сердюкова, Ю. В.; Кузнецова, К. М.; Шматченко, Н. В. |
2020 | Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі | Гревцева, Н. В.; Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В. |
2020 | Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) | Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В. |
2021 | Організація та методи самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час дистанційного навчання | Касабова, К. Р.; Шматченко, Н. В.; Степанькова, Г. В. |
2019 | Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології» | Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шматченко, Н. В. |
2014 | Перспективи використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві пастильно-мармеладних виробів | Артамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Шматченко, Н. В. |
2021 | Технологія жувальних цукерок із використанням збагачувальної сировини | Шматченко, Н. В.; Касабова, К. Р.; Артамонова, М. В. |
2019 | Технологія мармеладу з додаванням трикомпонентного плодово-ягідного напівфабрикату | Касабова, К. Р.; Шматченко, Н. В. |
2020 | Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертів | Касабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Шматченко, Н. В.; Загорулько, А. М. |
2014-05-22 | Удосконалення технології желейних кондитерських виробів із використанням рослинних добавок | Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В. |
2019 | Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів» | Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Шматченко, Н. В. |
2013 | Шляхи вдосконалення технології виробництва мармеладно-пастильних виробів | Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.; Бондарєва, А. С. |
2012-04-25 | Шляхи покращення якості желейної продукції | Шматченко, Н. В. |