Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25806
Title: Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології»
Authors: Артамонова, М. В.
Гревцева, Н. В.
Шматченко, Н. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Артамонова М. В., Гревцева Н. В., Шматченко Н. В. Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології».Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 221-223.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25806
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_31.05.19-221-223.pdf126.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.