Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46964
Title: Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі
Authors: Гревцева, Н. В.
Артамонова, М. В.
Шматченко, Н. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гревцева Н. В., Артамонова М. В., Шматченко Н. В. Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 232-233.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46964
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_232-233.pdf706.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.