Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46964
Title: | Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі |
Authors: | Гревцева, Н. В. Артамонова, М. В. Шматченко, Н. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гревцева Н. В., Артамонова М. В., Шматченко Н. В. Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 232-233. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46964 |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_232-233.pdf | 706.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.