Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Шидакова-Каменюка, О. Г.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 45
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Аналіз впливу порошку з гарбуза на піностійкість яєчно-цукрової суміші для бісквіта
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Денищик, Р. В.
2009
Визначення раціонального дозування насіння льону до пісочного печива
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Лисюк, Г. М.
2021
Визначення стадії внесення шротів олійного насіння до технології масляного бісквіту
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Разінкіна, М. А.
2015
Використання борошна з пивної дробини в технології кексів
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Хуснутдінова, Т. Б.
2012
Використання олійної сировини в технології бісквітних виробів
Шидакова-Каменюка, О. Г.
2023
Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Касабова, К. Р.
;
Болховітіна, О. І.
2013
Використання шроту кедрового горіха в технології масляного бісквіта
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Реука, Д. В.
2013
Вплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Рогова, А. Л.
;
Місюля, І.
2012
Вплив дієтичної добавки «Шрот харчовий з плодів розторопші» на якість пряників
Шидакова-Каменюка, О. Г.
2014
Вплив кальцієвмісної добавки тваринного походження на властивості пісочного печива під час зберігання
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Роговий, І. С.
2011
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем
Головко, М. П.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Роговий, І. С.
2009
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на фізико-хімічні та органолептичні властивості пісочного печива
Головко, М. П.
;
Роговий, І. С.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
2010
Вплив насіння льону на якість бісквітного напівфабрикату
Лисюк, Г. М.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Чухрай, О.
2021
Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тіста
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Рогова, А. Л.
;
Чоні, І. В.
2013
Досвід використання інноваційних технологій навчання для інтеграції освіти та виробництва під час вивчення дисциплін професійного спрямування
Кучерук, З. І.
;
Постнова, О. М.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
2012
Досвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Артамонова, М. В.
2019-05-15
Дослідження антимікробних властивостей насіння чіа
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Шкляєв, О. М.
;
Рогова, А. Л.
2015
Дослідження вологоутримуючої здатності шроту кедрового горіха
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Якуніна, Д. С.
2016
Дослідження впливу кедрового борошна на властивості пісочного печива
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Рогова, А. Л.
;
Медведь, Л. М.
2020
Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Шкляєв, О. М.
;
Рогова, А. Л.