Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3975
Title: | Вплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива |
Authors: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Рогова, А. Л. Місюля, І. |
Keywords: | цукрове печиво;«Клітковина ядер волоського горіха»;дієтичні добавки |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Місюля І. Вплив дієтичної добавки "Клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 128-134. |
Abstract: | Досліджено зміни фізико-хімічних та органолептичних показників
якості цукрового печива в разі додавання дієтичної добавки «Клітковина ядер
волоського горіха». Рекомендовано використання добавки в технології
цукрового печива у кількості 8% від загальної кількості сировини. The changes in the physico-chemical and organoleptic quality of indicators of sugar cookies using a dietary addition «Fiber walnut kernels». Recommended the use of additives in the technology of sugar cookies in the amount of 8% of the total amount of raw material. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3975 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__22.pdf | 349.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.