Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2665
Title: Визначення стадії внесення шротів олійного насіння до технології масляного бісквіту
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Разінкіна, М. А.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Разінкіна М. А. Визначення стадії внесення шротів олійного насіння до технології масляного бісквіту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 429-430 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2665
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-429-430.pdf293.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.