Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29930
Title: Використання шроту кедрового горіха в технології масляного бісквіта
Authors: Реука, Д. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Реука Д. В. Використання шроту кедрового горіха в технології масляного бісквіта. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 73.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29930
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_73-73.pdf150.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.